Fem norske artister som kommer til å gjøre det stort i 2017

Everything you need

Lavish Pro Themes provides you everything that you need on a WordPress theme, extensive customize options for user-oriented easy use, flat and modern design to capture viewers attention, plenty color options to full fill the choice of yours and many more.

Norske musikere har virkelig satt seg selv på kartet de siste årene. Unge norske artister har tatt verden med storm, og gjort uforglemmelige opptrender på store amerikanske talkshow. Dette er artistene som jeg mener kommer til å gjøre det virkelig bra de neste årene.

Aurora

Aurora Aksnes fra Os utenfor Bergen tok pusten fra alle musikkfans da hun slapp sin debut EP «Running with the Wolves» i 2015. Og da hun senere samme år sang seg inn i folks hjerter med en nydelig tolkning av Oasis «Half the World Away» fikk verden virkelig øynene opp for det norske talentet. Katy Perry hyllet Aurora på bloggen sin, og Rolling Stones Magazine satte henne på listen over 10 nye musikere å se opp for. Debutalbumet hennes «All My Demons Greeting Me as a Friend» sikret henne en Spellemannpris i 2016. Aurora har turnert jevnlig siden 2015, både i Europa og USA. I sommer var hun også å finne på 14 forskjellige musikkfestivaler. Det er forventet at hun skal slippe et nytt album i slutten av 2017, eller starten av 2018. Så her er det masse å glede seg til.

Emilie Nicolas

Debuterte i 2014 med albumet «Like I’m a Warrior». Samme året stakk hun av med to Spellemannpriser. Hennes nydelige elektronika-musikk har fengslet publikum på både by:Larm og Øya-festivalen.

Awill

Den norske rapperen vant Urørt 2013 med låten «Empirical». Han blir beskrevet som en av Skandinavias beste trap rappere. Nytt album kommer høsten 2017, og han har allerede sluppet singelen «Either Way» som er produsert av Atlanta-duoen, Zaytoven & Cassius J. Ryktene skal ha det til at Awill er den første europeeren dette fantastiske produksjonsteamet har jobbet med. Så her er det garantert store ting i vente.

Comet Kid

Folkrock-gruppa fra Oslo slapp debutalbumet sitt «Roots» i 2014. Kombinasjonen av melankolsk soul og lystig pop gjør Comet Kid til et av Norges mest spennende band. De er et av landets beste liveband, og har turnert jevnlig siden debuten. I 2015 spilte de mer enn 100 konserter over hele landet, og de er en gjenganger på flere av Norges største musikkfestivaler.

Farao

Farao har allerede etablert seg som artist i England, og nå er hun i ferd med å legge Norge og resten av verden for sine føtter. 26-åringen fra Valdres lager en nydelig blanding av folk og pop. Debutalbumet hennes ble spilt inn på Island, noe som gir musikken hennes et vakkert, mystisk, melankolsk og litt underlig preg.

 Fem norske artister som kommer til å gjøre det stort i 2017