Høstens musikkfavoritter: Artister og låter

Everything you need

Lavish Pro Themes provides you everything that you need on a WordPress theme, extensive customize options for user-oriented easy use, flat and modern design to capture viewers attention, plenty color options to full fill the choice of yours and many more.

Når dagene blir kortere og temperaturene lavere er det få ting som er koseligere enn å trekke innendørs, tenne stearinlys og sette på favorittlåten. Dette er mine høstfavoritter og deres beste låter; i mine øyne.

Calvin Harris – «My Way»

Selv om låten er fra 2016 blir jeg aldri lei sangen som handler om bruddet mellom Calvin Harris og Taylor Swift. «My Way» gikk rett inn på hitlistene verden over, og den blir betraktet som en av Calvin Harris mest personlige sanger. Normalt samarbeider den verdensberømte skotten med en internasjonal superstjerne, men på «My Way» har han valgt å synge selv. Dette i kombinasjon med musikkvideoen, der den kvinnelige hovedpersonen har på seg flere Taylor Swift-inspirerte antrekk, satte fart i ryktene om at denne sangen var ment som et stikk til Calvin Harris ekskjæreste.

Octo Octa – «Where Are We Going?»

DJ-en fra New York slapp sitt siste album, «Where Are We Going?», tidligere i år og her er det nok av låter som kan holde deg varm gjennom kjølige høst og vinterkvelder. «Where Are We Going?» er et nært og personlig album. Låtene varierer fra det rolige og neddempede til det veldig dansbare. Tekstene er personlige og de akkompagnert av varsomme og vakre pianoakkorder.

Objekt – «Theme From Q»

Denne låten gir deg lyst til å danse deg gjennom de mørke vinternettene. Sangen er en hyllest til den berømte nattklubben Basement Q i Schöneberg, Berlin. «Theme From Q» er en sånn sang du har lyst til å høre om- og om igjen. De suggererende rytmene og det fantastiske disco-beatet er på alle måter vanedannende.

Lauren Lo Sung – «Tresor»

DJ-en fra Liverpool slapp EP-en «Tresor» i april i år, og den har allerede flere hundre tusen avspillinger på SoundCloud. Lauren Lo Sung har jobbet lenge med dette prosjektet, og da hun slapp teaseren til låten på Facebook, noen uker før utgivelsen, fikk den 200 000 avspillinger på under ett døgn. «Tresor» er en sånn sang du får på hjernen. Den langsomme oppbyggingen og den dunkende basslinjen har en nærmest hypnotiserende effekt.

Maya Jane Coles – «Cherry Bomb»

«Cherry Bomb» er tittelsporet til Maya Jane Coles siste album. Sangen er et deilig, melodiøst friskt pust som gir deg lyst til å smile. En Cherry Bomb er faktisk navnet på et lite fyrverkeri, og det er akkurat det denne låten er. Den er annerledes og fengslende på samme tid, og med «Cherry Bomb» har Maya Jane Coles klart å ta house et lite skritt videre. Perfekt høstfavoritt!

 Høstens musikkfavoritter: Artister og låter