Kygo – Norges hotteste artist akkurat nå

Everything you need

Lavish Pro Themes provides you everything that you need on a WordPress theme, extensive customize options for user-oriented easy use, flat and modern design to capture viewers attention, plenty color options to full fill the choice of yours and many more.

Han har gått fra YouTube til internasjonal superstjerne. Kygos reise har vært spektakulær, og egentlig ganske vanvittig. På svært kort tid gikk han fra å spille på gutterommet i Fana utenfor Bergen til Coachella, som er kanskje verdens mest innflytelsesrike musikkfestivaler.

Mer enn 400 millioner avspillinger

I 2013 la Kyrre Gørvell-Dahll ut sine første remikser på SoundCloud og YouTube under artistnavnet Kygo, og miksen av Ed Sheerans «I See Fire» gjorde at Kygos karriere tok fullstendig av. Etter mer enn 20 millioner avspillinger startet plateselskapene en iherdig budkrig. Alle ville ha kloa i 21-åringen fra Bergen, og i 2014 signerte han med Sony International. Etter det tok karrieren hans fullstendig av. Alle ville ha en bit av den unge bergenseren. Debutsingelen hans «Firestone» gikk rett inn på førsteplass på VG-lista, noe som er ganske uvanlig for en norsk artist, og med nesten én million avspillinger på Spotify det første døgnet toppet Kygo Spotifys viral-liste. Suksessen var utvilsomt et faktum.

En musikalsk verdenssensasjon

I 2016 nådde Kygo en ny milepæl da han passerte utrolige én milliard avspillinger på Spotify. Året før ble han kåret til «Årets spellemann» her hjemme, samtidig som han var i ferd med å erobre verden. Det amerikanske musikkmagasinet «Billboard» har kalt ham dansemusikkens neste superstjerne og Rolling Stone hevder han er en av de siste årenes største suksesser. Kygo har vært nominert til en MTV Video Music Awards og laget filmmusikk til filmen «Fifty Shades Darker».

Han har spilt på alle de store festivalene: både hjemme og i utlandet. Fra Bergenfest, Øya, Roskilde til Ultra Music Festival Miami og legendariske Coachella.

Et helt unikt talent

Å si at Kygo er musikalsk er en ekstrem underdrivelse. Han forstår musikk på en måte som er få mennesker forunt. Kygos musikalske reise startet med pianotimer hjemme i Bergen da han var seks år. Da han var 15 begynte han å produsere sine egne låter med dataprogrammet Logic Studio. I følge ham selv har flere av hans største hits blitt til på mormors gamle piano.

Hans første album «Cloud Nine» gikk rett inn på hitlistene i både Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Storbritannia og USA. Den norske 25 åringen har solgt ut Barclays Center i Brooklyn og Oslo Spektrum. Han har spilt for hundre tusen tilskuere og én milliard TV-seere under avslutningsseremonien til OL i Rio. Kygos suksess har vært formidabel, og det beste av alt er at han nettopp har begynt, så her har vi mye godt i vente.

 Kygo – Norges hotteste artist akkurat nå