Jeg er en fotograf og musiker fra Tromsø som er lidenskapelig opptatt av musikk, mote, fotografering og reising. Akkurat nå bor jeg i Oslo, jeg er 25 år, studerer foto, skriver egne låter og drømmer om at jeg en dag kan leve av musikken. Bloggen min handler om livet mitt: og musikken jeg lytter til, som er med meg i hverdagen og hjelper meg gjennom livet.

Musikk

Så lenge jeg kan huske har jeg vært glad i musikk; musikk har fulgt meg gjennom hele livet. Jeg skrev mine første låter da jeg var tretten år. Musikken speiler følelsene våre og hjelper oss gjennom livets opp- og nedturer. Nesten alle livets begivenheter, både små og store, har et slags lydbilde, en sang du husker. Det første kysset, den første kjærlighetssorgen, musikken jeg trener til, jenteturen til København, attenårsdagen eller låtene jeg hører på når jeg sitter på t-banen til og fra universitetet.

Norge entrer scenen

Norske musikere og artister har virkelig kommet på banen. Kygo og Aurora har tatt verden med storm, og jeg synes det er kjempegøy at lille Norge klarer å hevde seg internasjonalt. Norge er et annerledes land. Vi har vakker og voldsom natur, dramatiske årstider, måneder med mørke, midnattssol og nordlys. Jeg tror alt dette setter sitt preg på musikken. Det gjør oss eksotiske og at det vekker folks nysgjerrighet.

Det skjer så mye nytt

Musikk er en kunstform i konstant utvikling. Jeg tror det er en av grunnene til at jeg er så fascinert av musikken. Det er alltid noe nytt å oppdage, lytte til og leve seg inn i. Nye artister, gamle legender som blir dratt fram i lyset igjen, klassikere som blir spilt inn på nytt og får et nytt uttrykk, et nytt publikum og en ny mening. Sosiale medier og mobilteknologi gjør at musikk er mye mer tilgjengelig enn bare for noen få år siden. Uansett hvor jeg er har jeg tilgang til musikk fra hele verden.

I tillegg til musikken er jeg veldig glad i å reise. Jeg elsker musikkfestivaler. Det er en fantastisk måte å oppdage ny musikk på, møte nye mennesker, søke inspirasjon og oppdage nye trender. Hvert år velger jeg meg ut noe kule festivaler, pakker sekken, tar med meg kameraet og drar på musikalsk oppdagelsesferd. Jeg kommer til å skrive masse om disse opplevelsene. Musikkfestivaler gir meg påfyll og inspirerer meg til å skrive og skape.