Musikkfestivalene alle bør få med seg

Everything you need

Lavish Pro Themes provides you everything that you need on a WordPress theme, extensive customize options for user-oriented easy use, flat and modern design to capture viewers attention, plenty color options to full fill the choice of yours and many more.

Sommer og musikkfestivaler hører sammen, og alle bør unne seg minst en festivalopplevelse i løpet av året. Så hvorfor ikke ta turen innom en av verdens største musikkfestivaler. Se, bli sett, se de siste trendene, hør de største artistene, og oppdag morgendagens superstjerner før alle andre. Her er noen festivaler alle bør få med seg.

Coachella

Har du ikke hørt om Coachella er sannsynligheten stor for at du tilbrakt de siste årene på en øde øy; uten kontakt med omverdenen. Coachella har blitt et fenomen. Det er til Coachella kjendisene kommer for å vise seg fram, og festivalen har etter hvert begynt å handle like mye om mote og trender som musikk. Den ti dager lange musikk- og kunstfestivalen trekker til seg alt som kan krype og gå av kjendiser fra mote-, musikk- og underholdningsbransjen. Hvert år, i slutten av april, samler 126 000 mennesker seg i Indio, California i Coloradoørkenen for å se, bli sett og nyte fantastisk musikk. Alle har spilt på Coachella: Beyoncé, Madonna, Lady Gaga, JayZ, Jack White, Outcast, Red Hot Chili Peppers, Nine Inch Nails, Bjork, Kygo og Prince for å nevne noen.

Tomorrowland

Belgiske Tomorrowland er utvilsomt verdens største og viktigste musikkfestival for elektronisk musikk. På årets festival, med den vakre tittelen Amicorum Spectaculum, nøt mer enn 400 000 besøkende det beste fra EDM, house, techno, drum & bass, hardstyle og alt annet et elektroniskmusikk-hjerte kan begjære. Men band og DJ-er som David Guetta, Armin van Buuren, Alan Walker, Alesso, Afrojack og Alok er det ikke vanskelig å forstå at billettene ble revet bort i løpet av noen få minutter.

Tomorrowlands popularitet har gjort at både USA og Brasil har fått sine egne spin-off-festival. I 2013 ble TomorrowWorld arrangert i Chattahoochee Hills, Georgia for første gang, og året etter åpnet David Guetta Tomorrowland i Brasil.

Lollapalooza

Hva har Chicago i USA, Santiago i Chile, Sao Paulo i Brasil, Buenos Aires i Argentina, Berlin i Tyskland og Paris i Frankrike til felles? Alle har vært vertskap for Lollapalooza. Den fantastiske musikkfestivalen går av stabelen flere steder i verden hver eneste sommer, og gir scene og mikrofon til både kjente og ukjente artister fra hele verden. I tillegg til punk, hip-hop, alternativ rock, heavy metal og elektronisk musikk, kan du også få med deg stand-up, dans og visuell kunst. Politiske- og frivillige organisasjoner er alltid godt representert på Lollapalooza; her får du musikk, kunst og underholdning med et budskap.

 Musikkfestivalene alle bør få med seg