Verdens beste house artister

Everything you need

Lavish Pro Themes provides you everything that you need on a WordPress theme, extensive customize options for user-oriented easy use, flat and modern design to capture viewers attention, plenty color options to full fill the choice of yours and many more.

House er kanskje den mest lekne og populære musikktypen av EDM (elektronisk dansemusikk). Med sine disco-inspirerte beats og naive instrumenter er house en musikksjanger laget av og for klubbgåere. House oppstod i Chicagos nattklubb-miljø en gang på midten av 80-tallet. Mer populært enn noen gang har house gått fra å bli produsert på gutterommet, med billige instrumenter, leker og hjemmelaget musikkutstyr, til å bli en milliardindustri. Men selv om store penger er blitt en del av house-musikken har den likevel bevart det lekne og naive utrykket.

Calvin Harris

Ekskjæresten til Taylor Swift tjente over én halv milliard kroner på musikken sin i fjor, noe som gjør ham til verdens best betalte DJ. Skotske Calvin Harris lager morsom house-musikk, og han har de siste årene produsert megahit etter megahit. Alle vil jobbe med Calvin Harris, og han har samarbeidet med superstjerner som Rihanna, Pharrell, Ariana Grande, Nicki Minaj og Katy Perry. Blant hans mest kjente låter finner vi klubbfavoritter som «Feel So Close», «Sweet Nothing», «Slide» og «We Found Love».

David Guetta

Franske David Guetta er utvilsomt en av verdens mest etterspurte DJ-er. I følge «Forbes» dro David Guetta inn over 200 millioner kroner i fjor. Noe som gjør ham til verdens tredje best betalte DJ. Franskmannen er blitt beskrevet som et musikalsk geni, og han har fått mye av æren for at house har tatt steget opp fra undergrunnen og blitt allemannseie. David Guetta har i løpet av sin utrolige karriere jobbet med stjerner som Nicki Minaj, Sia, Akon og Ne-Yo. Han ga ut sine første låter i 2002 og er kanskje mest kjent for internasjonale hit som «Hey Mama», «Memories», «Titanium» og «When Love Takes Over».

Avicii

Det er umulig å snakke om house uten å nevne Avicii. Svensken har de siste årene toppet de fleste europeiske hitlistene med låter som «Levels», «My Feelings For You», «Fade Into Darkness», «Hey Brother» og «Wake Me Up». Etter å ha turnert i årevis og spilt tusenvis av konserter, annonserte han at 2016 den turneen kom til å bli hans siste, og at han ønsket å legge opp som live-artist.

Tiësto

Den 48 år gamle nederlandske DJ-en har opptrådd under flere artistnavn, men er kanskje mest kjent som Tiësto. Han har blitt kåret til verdens beste DJ flere år på rad og han har gitt oss superhit som «Love Comes Again» og «Theme From Norefjell». Han var også en del av den spektakulære åpningsseremonien under OL i Athen i 2004.

 Verdens beste house artister